Red Knights lever stadig

Topøkonom Jim O’Neill har stadig ikke opgivet at få Manchester United ud af Glazer-familiens klør.

Den engelske topøkonom Jim O’Neill var tilbage i 2010 hovedmanden i gruppen af rige og indflydelsesrige Manchester United-fans, som gik sammen for at forsøge at få Glazer-familien til at sælge klubben.

Formålet var at give Manchester Uniteds ejerskab videre til fansene, men desværre endte planen med at blive lagt på køl igen, da Glazer-familien slog fast at de bestemt ikke har tænkt sig at sælge deres guldgrube.

Jim O’Neill er en af verdens mest kendte økonomer og meddelte fornyelig at han senere i år træder tilbage fra sin stilling i Goldman Sachs.

– Jeg har ikke mistet min lyst til at involvere mig i et filantropisk ejerskab af Manchester United, siger O’Neill til Manchester Evening News.

Eftersignende bestod Red Knights gruppen af op imod 40 rige Manchester United-fans, som gerne så klubben blive ejet af fansene.

At han nu træder tilbage fra sin topstilling i Goldman Sachs gør samtidig at han nu vil kunne engagere sig yderligere, hvis muligheden skulle opstå igen. Han vedkender nemlig at et salg fra Glazer-familien har lange udsigter.

– Med det jeg gør nu, så vil jeg bestemt have tid til det hvis muligheden skulle byde sig igen, og samtidig ville jeg ikke være begrænset som jeg var tidligere (som ansat i Goldman Sachs, red.).

Manchester Uniteds markedsværdi er siden spekulationerne i 2010 steget markant og lyder nu på over 2 milliarder pund.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rio slipper for straf

Næste artikel

Fergie dementerer Rooney-rygter

ANNONCE