Redknapp revser Di Maria

Angel Di Maria ligner en mand, der er ligeglad med sit formdyk, lyder det fra Jamie Redknapp.

Angel Di Maria har haft mere end svært ved at genfinde den form, han viste umiddelbart efter sit skifte til Manchester United i sommer. 

Nu møder den 27-årige argentiner, der er Premier Leagues dyreste spiller, hård kritik fra den tidligere Liverpool-anfører og ekspertkommentator Jamie Redknapp. 

– Da Di Maria ankom til Man United, tænkte vi alle: Wauv, det er virkelig en tilføjelse til Premier League. Nu ligner det, at han ikke er interesseret, skriver Redknapp i sin klumme hos Daily Mail.

– I starten af sæsonen gled Di Maria rundt omkring på banen, men i øjeblikket virker han svag og ugidelig. Vi ved alle, hvad han er i stand til, og United-fansene fortjener bedre, fortsætter englænderen. 

Dramatisk formdyk

Manchester United tabte et vigtigt skridt på vejen mod Champions League i næste sæson, da klubben i lørdags tabte 2-1 til Swansea. 

Kritikken af Louis van Gaal og hans hyppige systemskift er taget til i løbet af de sidste par måneder, og Redknapp mener, at det kan være en del af forklaringen på Di Marias formdyk.

– Det hjælper ikke, når din manager overkomplicerer tingene, men Di Maria har slet ikke været tæt på at være god nok for en spiller, der koster så meget. 

– Hans form er dykket dramatisk, som vores statistikker viser, og hvis han ikke forbedrer sig, vil der komme meget kritik i hans retning. Der er ikke en spiller i verden, som aldrig har dårlige perioder, men vi vil alle se mere fra ham. Jeg håber bestemt ikke, at hans formdyk får ham til at søge nye græsgange til sommer, skriver Redknapp. 

Angel Di Maria har optrådt 22 gange med fire mål til følge siden august. 

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Falcao burde have valgt en anden klub

Næste artikel

Advocaat: United burde ligge i top to

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share