Redknapp: United ikke så skræmmende som tidligere

Harry Redknapp mener, at United ikke er så stærke som for blot få år siden. Salgene af Cristiano Ronaldo og Carlos Tevez, og Rooneys manglende…

Harry Redknapp mener, at United ikke er så stærke som for blot få år siden. Salgene af Cristiano Ronaldo og Carlos Tevez, og Rooneys manglende tilstedværelse, har mærket klubben, som han dog stadig beskriver som ”et utroligt hold”.

”De er stadig fantastiske, men de er ikke så eminente som da de havde Ronaldo og Rooney på holdet. Glem ikke de tog til Arsenal sidste år, og rev dem i småstykker. Så de er stadig utroligt, men der er stor forskel om du har Rooney og Ronaldo på holdet eller ej”, siger Redknapp ifølge ESPN.

Men det er ikke blot salget af specielt Ronaldo til Real Madrid, der har påvirket United. Redknapp mener også, at United har en del spillere i slutningen af deres karriere, noget de må tage hensyn til og forholde sig til.

”Giggs og Scholes er to fantastiske spillere, men sammen med Neville kan de ikke blive ved for evigt. Så gode de end er, og de er fremragende, men de udvikler sig ikke mere. De er ikke længere i deres storhedstid, men er stadig super gode at have på dit Premier League hold. Det er jo også svært, at bygge et treble hold op hele tiden, og du har ikke altid spillere som Yorke, Cole, Keane, Sheringham og Beckham”, siger Harry Redknapp ifølge ESPN.

Redknapps eget hold har de sidste par år lukket en del af hullet op til The Big Three i toppen af ligaen. Sidste år blev det til en fjerdeplads, og dermed en historisk kvalifikation til Champions League for Spurs.

”Vi bliver bedre og bedre, og lukker hele tiden på afstanden. Vi forbedrer os hele tiden”, siger Redknapp.

Forrige artikel

United bærer symbol til ære for soldaterne

Næste artikel

Dagens opstilling

ANNONCE