United bærer symbol til ære for soldaterne

Den engelske avis, The Daily Mail, skriver i dag, at United igen i år ville nægte at bære en såkaldt ”poppy” på trøjen, for at vise ære til de britiske…

Den engelske avis, The Daily Mail, skriver i dag, at United igen i år ville nægte at bære en såkaldt ”poppy” på trøjen, for at vise ære til de britiske soldater. Sidste år kørte netop Daily Mail, en hadekampagne mod United, da klubben som en af de eneste valgte ikke at have en sådan ”poppy” på trøjen.

En talsmand for United sagde dog dengang, ”Vi er vældig stolte af vores arbejde med tropperne, og vi føler ikke, at en blomst på trøjen vil tilføje noget til vores bidrag. Vores stab og officials vil bære en som sædvanlig, og vi er sikre på vi gør det rette”.

Om det er det massive pres og kampagnen fra The Daily Mail, som har fået klubben til at skifte kurs i år, er uvist. Men United har i dag meddelt, at man vil bære denne ”poppy” på trøjen under en kamp.

Sidste års kampagne fra Daily Mail mod United, blev dog ikke bakket op af størstedelen af de andre engelske aviser og medier. Blandt andet kunne The Mirror fortælle en historie, om hvor generøs og engageret klubben er, i arbejdet med de britiske soldater.

Sidste år havde klubben seks hårdt skadede soldater på et to-dages besøg på Old Trafford. Her blev det til rundtur på stadion og træningsanlæg, møde med legender som Ryan Giggs og Sir Bobby Charlton, samt hyldest på banen i pausen af kampen mod Blackburn. Og ikke mindst en middag plus tale fra Sir Alex.

Korporal Paul Findlay fortalte følgende om oplevelsen med United til The Mirror, ”Det var de to bedste dage i mit liv. Sir Alex og United viste sig virkelig frem fra deres bedste side, og sørgede for at vi nød det hele. Det var en uforglemmelig oplevelse. Vi mødte alle United spillerne på Carrington. ”

”Og vi var til en middag om aftenen arrangeret af Manchester United supporters Association. Sir Alex holdt en tale for gruppen, hvor han hyldende vores arbejde i Irak og Afghanistan. Det var en tale der rørte alle i lokalet. En af de smukkeste taler jeg har hørt i mit liv. Den rørte os alle dybt”.

Forrige artikel

Matchday news

Næste artikel

Redknapp: United ikke så skræmmende som tidligere

ANNONCE