Regan Poole udlejes til Northampton

United har i dag bekræftet, at forsvarsspilleren Regan Poole sendes på udlån hos Northampton i hele den kommende sæson.

Regan Poole fik et par kampe under Louis van Gaal, men måtte sidste sæson nøjes med u23-kampe. Han regnes dog fortsat for at være et stort talent i United, og er derfor nu sendt på udlån hele den kommende sæson, for at få masser af fast spilletid.

Poole kom til United i 2015 fra Newport County, hvor han allerede som 16-årig havde fået chancen på førsteholdet af manager Justin Edinburgh. Og netop Edinburgh er nu manager i Northampton Town i League One.

– Jeg ville ikke være i United, hvis ikke det var for min tid i Newport. Jeg må specielt takke manager Justin Edinburgh og snakker stadig med ham, han er en god fyr, har Poole tidligere udtalt.

Og netop manager Justin Edinburgh ser frem til at samarbejde med den unge midtstopper igen.

– Regan er en spiller jeg kender godt fra min tid i Newport. Han er en ekstraordinær spiller. Han har et godt temperament, og er en spiller som er forud for de fleste andre jævnaldrende. Han er komfortabel med bolden, stærk, god i luften, og har alle de kvaliteter der skal til for at blive en klassespiller, siger Edinburgh til Northamptons hjemmeside.

Regan Poole fik debut for United i sejren mod FC Midtjylland i februar 2016. Han har i sommerpausen deltaget i Toulon turneringen med det walisiske u21-landshold.

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Forrige artikel

BBC: United klar til at betale for Wayne Rooneys skifte til Everton

Næste artikel

BBC: Chelsea matcher Uniteds Lukaku-bud

ANNONCE