Ren luft: United har aldrig budt på Di Maria

Ifølge SkySports spanske ekspert Guillem Balague er er tale om løse rygter, når Manchester United kædes sammen med Di Maria. Der har aldrig været et bud på bordet, hævder han.

Hele sommeren har der været rygter om, at Manchester United har forhandlet om Real Madrids stærke kantspiller. Rygter, der ikke er blevet mindre af, at Di Maria angiveligt ønsker at forlade klubben.

Men ifølge Guillem Balague, der er engelske Sky Sports ekspert i Spanien, har der på intet tidspunkt været et bud på bordet fra den nordengelske klub. Det siger han torsdag til det engelske medie.

– Der har intet bud været på bordet fra Manchester United til Real Madrid for Di Maria. Overhovedet intet bud! Og hvis der intet bud er, kommer intet som bekendt til at ske.

Dette går imod tidligere meldinger, der har indikeret, at United har været med i ræset, men haft stærk konkurrence Paris Saint-Germain. Den franske klub er dog ved at trække sig, mener Balague.

– Di Maria ønsker at forlade klubben. Han føler, han er på det tredje niveau lønmæssigt, men han burde være et trin højere oppe – og tjene 5-6 mio. euro om året.

– PSG vil ikke lægge pengene på bordet til Real Madrid, da de er nødt til at sælge spillere, og det er blevet ret kompliceret for dem (grundet Finansial Fair Play, red.).

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Godt nyt: Van Persie kan være klar mod Sunderland

Næste artikel

Strategien har fejlet

ANNONCE