Resumé: Manchester United taber efter to scoringer i de døende minutter

Manchester United må for anden gang denne sæson drage fra nord London uden point, efter Declan Rice og Gabriel Jesus begge scorede i kampens fire sidste minutter. Selvom det var en kamp, hvor både Rasmus Højlund og Jonny Evans fik henholdsvis deres første og anden debut, var det ikke dem, som stjal overskrifterne.

I første halvleg sad Manchester United mest på bolden, dog uden at skabe flere store chancer. Kun på et kontrastød, hvor Eriksen stjal bolden og sendte Rashford i dybden, blev der skabt en stor chance, der dog også førte til 0-1 målet. På trods af det gik Manchester United ikke til pause i front. Arsenal skulle blot bruge 45 sekunder, fra de havde givet bolden op, til den lå i målet bag André Onana. Boldbesiddelsen og det lave antal af chancer gav flashbacks til tiden under vores gamle hollandske træner, Louis van Gaal.

Anden halvleg var mere underholdende, og nogle Manchester United fans vil kunne argumentere for, at netop deres hold spillede bedst uden at lyde alt for farvede. På trods af det kom Manchester United aldrig på måltavlen igen, selvom Garnacho fik sendt bolden i mål. Garnacho var nemlig en skostørrelse offside, og derfor måtte Manchester Uniteds medrejsende fans sætte sig skuffet ned igen efter et VAR-tjek.

Men anden halvlegs dramatik var ikke ovre. Arsenal fik tilkendt et hjørnespark dybt inde i dommerens tillægstid. Her dumpede bolden ned for fødderne af Arsenals nytilkomne spiller, Declan Rice. Rice fik sendt en afslutning mod målet, som ramte Maguire, og røg ind i Manchester Uniteds mål. En anden dommer havde måske dømt et frispark til Jonny Evans i den situation, men så heldige skulle Manchester United ikke være i dag. Dermed fik Rice bragt Emirates i kog.

Da Manchester United smed alt frem til slut, fik indskiftede Gabriel Jesus lov til at lukke og slukke dagens opgør, som endte 3-1 i hjemmeholdet favør.

2 kommentarer
 1. På alle måder en trist aften på Emirates, man skal vel være United fan for at pledere for at vi havde fortjent et point, for slet ikke at tale om det evt røveri ved højlys dag havde Garnacho flotte mål blevet det afgørende….

  Dog vil jeg sige at præstationen var bedre på mange parametre end de foregående kampe, vi var klar fra start, vi stod stærkt i kæderne og arbejde hårdt defensivt, men er det sådan vi skal se United spille, på kontra og lykke og fromme….?

  Det siger en hel del når vores to backs var de bedste og Dalot var min MOM.

  Jeg havde en forventning inden denne sæson at vi kunne dominere kampene, også i perioder på f.eks på Emirates…det kan vi bare stadig ikke.

  Flot ser det ud når Onana slentre rundt med bolden udenfor sit felt, at man så sidder med hjertet helt oppe i halsen er en anden sag, men hvor effektivt er det egentligt når vi så alligevel sparker langt i anden fase…? Og hvor god er Onana egentlig på stregen, mon ikke en stærk arm havde afvist Rice afrettede skud…

  Wan Bissaka var udemærket i defensiven idag, men Martinelli kunne stort set i hver eneste udfordring vælge at snuppe et hjørnespark når det passede ham og det var et problem i min optik.

  På den positive side gjorde Eriksen det rigtig godt både som bold erobrer og oplægger, sindsygt godt spillet ved Rashys føringsmål…fremragende sparket ind også, nåede dog ikke at få armene ned inden Arsenal udlignende.

  Højlund fik debut i en svær udekamp, nu starter han forhåbentlig inde istedet for den komplet tandløse Martial fremover.

  Men vi taber 3-1, vi ligger nu nr 11 mef minus 2 i målscore.!!!! og City er stukket af med max…og sidst men ikke mindst, Licha blev skadet…så er vi tilbage med Marguire og Lindeløf igen, Evans er backup og så tung ud idag.

  Svært at være optimistisk.

  Savner de gode gamle dage….🥺

 2. TB jeg er faktisk (også) mest skuffet over, at vi ikke har kunne dominere kampene, som i gamle dage. Synes faktisk at det er der vores store problem ligger, og derfor CIty er så stærke. De får hurtigt fat i bolden, alle steder på banen, og spiller den bare rundt, indtil chancen byder sig, og går den ikke, så tager vi bare bolden og prøver igen. Men tror det kommer, når der nu kommer en mand at sparke efter i feltet 😉

  jeg ser ikke nederlaget mod Arsenal som et stort problem. Taktikken, kunne heller ikke være anderledes. Vi så tydeligt ved 1-1 målet, at når Arsenal fik plads, og lige satte fart i bolden, så var de super farlige. Det forhindrede United faktisk, ved den defensive indstilling, og selvom de fik masser af hjørne, var de aldrig helt farlige på dem.

  Det gode ved de gamle dage, er at klubben har haft fede gamle dage, hvor vi vandt. Minderne kan ingen tage fra én, selvom det hele ser sort ud nu.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstillingen: Højlund starter på bænken

Næste artikel

Highlights: To sene scoringer sænker United på Emirates Stadium

ANNONCE