Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.

I sidste uge var det Marko Arnautovic, i går var det Matheus Cunha, og i dag er turen så kommet til Moussa Dembele.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Desperationen vokser i Manchester United for at finde en ny spidsangriber, inden transfervinduet lukker d. 1. september. Cristiano Ronaldo meldes på vej ud af klubben, og hvis dette sker, så er det nødvendigt at hente en spiller, som kan dække den forreste plads i angrebet. Mere end det allerede var i forvejen.

Hvis man skal tro Richard Fay, så overvejer klubben stadig, at Moussa Dembele kan udfylde den rolle. Angriberens navn skulle angiveligt allerede have været oppe at vende forud for sommerens transfervindue som en mulig forstærkning.

Franskmanden, som i sidste sæson nettede 22 gange i 36 optrædener, har et år tilbage af sin nuværende kontrakt. Lyon ønsker derfor at indkassere en transfersum i dette vindue, hvis en ny aftale med angriberen ikke skulle falde på plads, i følge Richard Fay.

Moussa Dembele skulle dog ikke selv være opsat på et skifte væk fra det franske, medmindre det rigtige tilbud kommer.

 

 

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Medier: United er klar til at sælge Cristiano Ronaldo

Næste artikel

Romano: Caicedo er en mulighed for Manchester United

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
1
Share