Romano: Caicedo er en mulighed for Manchester United

Fabrizio Romano, og Kaveh Solhekol fra Sky Sports melder at Moisés Caicedo er ønsket hos Manchester United, men det er tvivlsomt om Brighton er villige til at sælge spilleren.

Endnu en midtbanespiller er nu rygtet til Manchester United. Dog er det ikke første gang spilleren er rygtet til klubben.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I hans podcast siger Fabrizio Romano, at Brightons defensive midtbanespiller, 20-årige midtbanespiller Moisés Caicedo, er ønsket hos Manchester United. Interessen for Caicedo er vokset i takt med håbet om Frenkie de Jong er mindsket skriver Sky Sports.

Det er ikke første gang Manchester United kigger på den ecuadorianske landsholdsspiller, som var tæt på et skifte til Manchester, inden Brighton fik fat i ham til blot 4,5 millioner pund.

Halvandet år senere er han nok en del mere værd, og i følge Sky Sports, er Brighton ikke specielt interesserede i at sælge spilleren medmindre det helt rigtige bud kommer.

Caicedo fik debut for Brighton i april, men siden da er han blevet en fast del af det Brighton hold som slog Manchester United sidste weekend. Sidste sæson blev det også til et mål mod netop Manchester United, da Brighton vandt 4-0 på Amex Stadium.

Spørgsmålet er nu blot om Manchester United kan blive enige med sig selv om at komme med et bud, og hvor mange penge Brighton vil have får den unge komet.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
2
Shares
Forrige artikel

Richard Fay: United overvejer Dembele

Næste artikel

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
2
Share