Richardson med til USA

På grund af afbud fra stjernerne i stribevis, er der blevet plads til flere af de mindre prominente navne i Englands trup til venskabskampene i USA sidst…

På grund af afbud fra stjernerne i stribevis, er der blevet plads til flere af de mindre prominente navne i Englands trup til venskabskampene i USA sidst i maj.

Blandt andre Uniteds Rio Ferdinand og Wayne Rooney har meldt fra til turen, ligesom Chelseas Frank Lampard og John Terry og Liverpool-anfører Steven Gerrard.

Men det er afbudet fra Manchester City-stjernefrøet Shaun Wright-Phillips grundet en skade, som giver den unge United-spiller Kieran Richardson chancen, efter at han har leveret varen i stor stil for West Bromich Albion i slutningen af indeværende sæson. Med tre mål og lovende spil er Richardson meget medskyldig i, at W.B.A. i sidste ende undgik nedrykning.

Den engelske landstræner Sven Gören Eriksson siger til det engelske fodboldforbunds officielle hjemmeside, Thefa.com:

“Jeg har set Kieran spille flere gange, og der er ingen tvivl om, at han er et rigtigstort, ungt talent.”

“Han har grebet chancen i W.B.A. i den anden del af sæsonen, og han spillede en væsentlig rolle i at holde klubben oppe. Han har imponeret mig, og jeg ser frem til at vi har ham med os.”

“Jeg håber han får det bedste ud af denne mulighed for England, ligesom han har gjort i West Bromich.”

Richardson har aldrig før optrådt for Englands bedste landshold, men har tre gange spillet for U-21-landsholdet.

I USA skal Richardson og England spille to venskabskampe. Først mod værtsnationen og derefter hedder modstanderen Colombia.

Forrige artikel

Opdatering på armbåndene

Næste artikel

Deltag i meningsmåling om Glazer

ANNONCE