Richardson vil blive i United

Kieran Richardson har det seneste halve år udviklet sig med stormskridt i West Bromwich efter karrieren ellers syntes at være gået i stå, og nu banker han…

Kieran Richardson har det seneste halve år udviklet sig med stormskridt i West Bromwich efter karrieren ellers syntes at være gået i stå, og nu banker han ligefrem på døren til førsteholdet.

Foreløbig har han fået den kommende tur i Asien til at vise Sir Alex Ferguson, at pladsen på det engelske landshold også berettiger ham til en plads i United-truppen og ikke endnu et år i West Bromwich. Sker det har Richardson gode muligheder for at etablere sig som Ryan Giggs´ afløser inden tre år, som er den lille Richardsons mål.

“Hvis jeg bliver 23 uden at være slået igennem, så må jeg nok videre, men på nuværende tidspunkt tænker jeg overhovedet ikke på det. Jeg er på kontrakt i Manchester United, og det er hvad jeg ønsker at være.”

“Forhåbentlig har jeg de seneste måneder vist Sir Alex Ferguson, at jeg kan det han troede. Han sagde, at det ville være mig en god erfaring at tage på lån og at det kun ville gavne min karriere. Nu ønsker jeg bare at komme tilbage til Manchester United og prøve at etablere mig selv i klubben, mens jeg hjælper dem til Premier League-trofæet,” udtaler en optimistisk Richardson.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Park lettet efter "debut"

Næste artikel

Ballack kommer ikke

ANNONCE