Rio Ferdinand er optaget i Premier League Hall of Fame

Rio Ferdinand, som i sin tid i Manchester United vandt hele seks Premier League-titler, træder ind i Premier Leagues Hall of Fame. Det har Premier League netop offentliggjort.

504 kampe, 189 clean sheets og seks mesterskaber. Det er Rio Ferdinands Premier League-karriere i tal. Tal som taler sit helt eget tydelige sprog.

Men nu kan den legendariske forsvarspiller skrive endnu en bedrift ud for sit navn. Han er nemlig blevet optaget i Premier League Hall of Fame.

Den seksdobbelte Premier League-vinder er naturligvis begejstret og beæret over den flotte hæder.

– Det er en fantastisk følelse at blive anerkendt af mine kolleger såvel som fansene. At blive optaget i Premier League Hall of Fame sammen med så højt profilerede spillere og at kunne sige, at jeg har opnået min drøm, er noget særligt. Premier League er det ultimative mål, og jeg kan slet ikke tro, at jeg har nået det, udtaler han.

Rio Ferdinand skiftede til Manchester United fra Leeds i 2002 i en handel, som dengang slog den britiske transferrekord. Midterforsvareren spillede 12 sæsoner på Old Trafford og optrådte i alt 455 gange i den røde trøje.

Valget af den tidligere Manchester United-spiller er sket baggrund af en online-afstemning samt inputs fra et Premier League Awards-panel. Rio Ferdinand var nomineret til udnævnelsen sammen med 14 andre tidligere spillere.

I æresgalleriet tilslutter Rio Ferdinand sig en lang række af store United-personligheder. Tidligere på året blev Sir Alex Ferguson også optaget i Premier League Hall of Fame. Derudover er Peter Schmeichel, Roy Keane, David Beckham, Paul Scholes, Eric Cantona og Wayne Rooney også en del af det fine selskab.

Foruden den store anerkendelse, så modtager Rio Ferdinand også en medalje med sit navn indgraveret. Ydermere modtager han 10.000 pund af Premier League, som han skal tildele til et velgørende formål efter eget valg.

Forrige artikel

Fanprotest: Vil kun acceptere et fuld salg af klubben

Næste artikel

Ten Hag til pressemøde: Jeg vil ikke tale om tilfredshed

ANNONCE