Fanprotest: Vil kun acceptere et fuld salg af klubben

Manchester United-fangruppen The 1958 afholdte søndag en protest forud kampen mod Aston Villa, hvor fangrupperingen gjorde det klart, at den vil acceptere et fuldstændig salg af klubben, hvor Glazer-familien skal være fortid.

En større gruppe Manchester United-fans var søndag på gaden for at protestere mod Glazer-familien, som fansene ønsker helt ude af klubben.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Protesten blev afholdt af fangrupperingen The 1958, hvis budskab med protesten var, at gruppen ønsker, at Glazer-familien sælger alle dens aktier i klubben.

Glazers har igangsat en proces, der muligvis skal finde klubben en ny ejer. Familien har dog ikke officielt kommenteret, hvorvidt den ønsker et fuld salg af klubben eller kun et delvist salg.

Fredag, hvor der var deadline for tredje budrunde, præsenterede Sir Jim Ratcliffe og Ineos et bud, der angiveligt vil overlade Glazer-brødrene Avram og Joel 20 procent af aktierne i klubben. Men det er ikke godt nok for fangrupperingen The 1958, der vil have Glazers helt ude af klubben.

The 1958 mødtes et par timer før kampstart ved pubben The Old Nags Head, der er kendt for at have været George Bests stamsted, da han var i live og boede i Manchester. Herefter marcherede gruppen mod Old Trafford til fods, hvor flere og flere fans stødte til løbende.

Glazer-familien har været upopulære blandt klubbens fans siden klubovertagelsen i 2005. Forskellige fangrupperinger har i fællesskab protesteret mod familiens ejerskab af klubben, som siden klubovertagelsen for snart to årtier siden har fået en gæld på over fem milliarder kroner på grund af Glazer-familien.

Herunder kan du se billeder fra søndagens protest.

1 kommentar
  1. Det lader jo til, at det kun er Qatar-tilbuddet som lover fuld overtagelse, og det er ingen vil sådan rigtig interesseret i.
    Hvis Glazers kun har 20 procent af aktierne, så er deres indflydelse jo begrænset, og det kan komme til at koste dem, at de måske så skal investere i klubben istedet for at trække ud, og det vil de nok alligevel ikke. Glazer vil have 50 %, det “hele” eller lave et urealiastisk gigant-salg…Ender nok med at Glazers slet ikke sælger, men blot for nogle få små investorerer..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Schmeichel storroser Ratcliffe-projekt: Skiftede til Nice på grund af ham

Næste artikel

Rio Ferdinand er optaget i Premier League Hall of Fame

ANNONCE