Rio: Jeg burde have haft anførerbindet

Rio Ferdinand er skuffet over, at anførerbindet gik til Gary Neville fremfor ham selv.

Da Roy Keane pludselig ikke længere var en del af Manchester United, skulle der findes en ny anfører. Hvervet gik til Gary Neville, men Rio Ferdinand fortæller nu, at han er skuffet over at han ikke fik lov at bære anførerbindet.

– Ja, jeg ville lyve hvis jeg sagde andet. Nogle gange i løbet af ens karriere stopper man op og tænker, “får jeg den anerkendelse jeg bør have?” Men på samme måde er det nok en af de ting, som har gjort mig i stand til at holde på år efter år, og fortsat udvikle og forbedre mig, siger Rio Ferdinand i følge CNBC.

Netop det med at få den ros og anerkendelse, er noget som Rio ikke mener han fik nok af fra Sir Alex Ferguson, igennem de succesrige år på Old Trafford.

– Ferguson var altid efter dig. Han gik meget op i din personlighed og den måde du var på som person. Jeg synes aldrig jeg fik den anerkendelse jeg burde have af ham, og det var noget mig og Vidic snakkede en del om.

– Det var først efter jeg stoppede min karriere, hvor jeg snakkede med ham om det, og han svarede, “at med din personlighed, ville for meget ros måske have gjort at du mistede jordforbindelsen”, siger Rio Ferdinand.

36-årige Rio Ferdinand stoppede karrieren efter sidste sæson, efter en enkelt sæson i QPR. Han nåede i alt at vinde seks Premier League-titler og en enkelt titel i Champions League, i hans 455 kampe for United.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Nordirsk succes takket være Ferguson

Næste artikel

Sky: Rooney bliver klar til Everton

Relaterede artikler
Total
0
Share