Sky: Rooney bliver klar til Everton

Småskadede Wayne Rooney kom ikke i aktion i landskampspausen, men bliver ifølge Sky Sports klar til, når Manchester United møder Everton på udebane i Premier League næste lørdag.

Manchester Uniteds anfører Wayne Rooney har døjet med en ankelskade, der betød, at han ikke kom i aktion i Englands 2-0-sejr over Estland lørdag aften. Rooney rejste heller ikke med sine engelske holdkammerater til mandagskampen mod Litauen. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Derfor har der været tvivl om, hvorvidt angriberen ville blive klar til Manchester Uniteds kamp mod Rooneys gamle klub, Everton, der bliver spillet lørdag den 17. oktober. Ifølge Sky Sports er skaden dog ikke så slem, at den kommer til at holde Rooney ude af kampen.

Uniteds anfører har dog ikke fået den bedste start på sæsonen, selvom han er Uniteds topscorer med fem sæsonscoringer. I Premier League er det dog kun blevet til en enkelt scoring og en række uimponerende præstationer. 

Rooney, der kun mangler 14 United-scoringer for at tangere Sir Bobby Charltons målrekord for United, kæmper også med en skidt statistik på Goodison Park. På hans gamle hjemmebane er det kun blevet til to mål i ti kampe.

 

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rio: Jeg burde have haft anførerbindet

Næste artikel

Xavi: Havde foretrukket United

ANNONCE