Rio løfter sløret for Fergie-trick

Da Manchester United var presset i ligaen hev Sir Alex Ferguson stillingen frem for at sætte sine spillere ekstra op. Det afslører Rio Ferdinand.

Sir Alex Ferguson er kendt som en mand med mange tricks i ærmet, og et af dem hev han frem i minutterne før udekampen mod Newcastle i oktober.

Ugen forinden havde United tabt 2-3 til Tottenham, hvilket piskede De Røde Djævle til at vinde på St. James’ Park for at holde trit med toppen. Nederlag havde betydet et hul på syv point op til Chelsea, og situationens alvor fik Ferguson til at tage et af sine kneb i brug.

– Før kampstart viste manageren os ligatabellen for at understrege kampens vigtighed, og det var ikke rart at få smidt den i hovedet. Normalt ser jeg aldrig på tabellen før juletid, men at se konsekvenserne af et nederlag gav os en wow-oplevelse. Vi tænkte: Vi bliver nødt til at stramme os an, fortæller Ferdinand til The Mirror.

– Heldigvis lykkedes alt for os den dag. Vi spillede med stor ro, og det føltes som en kopi af en kamp, som tidligere tiders United-hold også kunne have spillet. Jeg tror, vi var havnet i samme situation som i sidste sæson, hvor vi var alt for åbne og hellere gik efter at score tre-fire mål end at fokusere på forsvaret.

– Vi må huske, at Premier League er en ubarmhjertig liga. Er alle mand ikke klar på opgaven, så koster det. Jeg synes, at Newcastle-kampen markerede lidt af et vendepunkt for os, og forhåbentlig er den præstation pejlemærke for, hvad vi kan forvente i resten af sæsonen, lyder det fra Ferdinand.

United har vundet de sidste fem ligakampe i træk, og undervejs er der taget tre point mod både Chelsea og Arsenal.

Forrige artikel

Video: Se Henriquez's kasse her

Næste artikel

Cantona som Fergies afløser?

ANNONCE