Cantona som Fergies afløser?

Eric Cantona indrømmer, at han med glæde ville tage over i Manchester United en skønne dag, men håber samtidig, at Sir Alex Ferguson fortsætter for evigt.

Den karismatiske franskmand, Eric Cantona, var den brik i Sir Alex Fergusons puslespil, der om nogen fik en betydende karakter i 90’erne, og i løbet af hans fem bemærkelsesværdige år i Manchester United nåede han at skrive sit helt eget kapitel i klubbens historie.

”The King” vil ikke afvise, at han en dag vil returnere til Old Trafford i en eller anden sammenhæng, men han ser ikke Ferguson stoppe lige foreløbigt.

– Sir Alex Ferguson er ung, han har så meget energi, så meget at give spillet, som han tydeligvis elsker mere og mere og mere. Jeg elsker at se dem (Manchester United, red.) vinde, og jeg vil have, at Ferguson skal fortsætte for evigt, siger den 46-årige pensionerede angriber, der i dag er sportsdirektør i det nye projekt, New York Cosmos, til the Daily Mirror.

– Han (Fergie, red.) er en vinder, det er derfor, han har vundet så meget. Det er det, som er så stort ved ham – hver kamp er som om, at det er den første i hans karriere, og det giver han videre til sine spillere. Den passion, den gejst, hans hunger efter sejr.

Selv har Eric Cantona fundet sig godt til rette i New York, men han vil dog ikke sige, at han, hvis han blev ringet op fra Manchester omhandlende et ledigt trænersæde, ville kunne sige nej.

– For mig er United noget helt specielt, så selvfølgelig ville jeg sige ja. Jeg er her i New York Cosmos nu, men hvis jeg en dag får muligheden, hvorfor så ikke gribe den?

Forrige artikel

Rio løfter sløret for Fergie-trick

Næste artikel

Porto-stjerne har ikke travlt

ANNONCE