Rio opfordrer til at spille uden ham

De engelske landsholdsspillere skulle være i chok over FAs behandling af Rio Ferdinand og skulle samtidig have afholdt møder med FA, hvor de har krævet at fodboldforbundet ophæver udelukkelsen af Rio Ferdinand.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge Evening Standard, så opfordrer Rio Ferdinand sine tidligere landsholdskammerater, at de skal gå ud og vinde kampen på lørdag, også selvom det bliver uden ham.
En kilde tæt på forsvarsspilleren fortæller til Evening Standard:

“Rio opfordrer dem til at spille. Jeg er sikker på, at det er det han ønsker og jeg kender ham bedre end mange andre,” fortæller kilden, og tænder samtidig op for rygterne om, at nogle af de engelske landsholdsspillere skulle være nægte at spille:

“Spillerne er alle meget chokeret og overvejer om de vil spille. Ikke nogle af dem, men allesammen.
Sir Alex Ferguson er rasende. FA prøver at gøre Rio til en syndebuk, hvilket kan ødelægge hans karriere,” fortæller kilden.

De engelske medier har tidligere fortalt om David Beckham, som på vegne af spillerne, har afholdt møder med FA ledelsen omkring denne uheldige situation.
Tirsdag aften skulle spillertruppen have afholdt et møde, hvor man lavede en slags bestyrelse på holdet, som skal forhandle med FA i sagen.
Spillerne i denne bestyrelse David Beckham, Sol Campbell, David James og Michael Owen.
Spillerne gav samtidig deres samtykke til at rette sig efter de 4 spillers løsning på problemet.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

FA gav City spiller bedre behandling

Næste artikel

Pound: Ferdinands undskyldning er ikke overbevisende

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share