Rio opfordrer til at spille uden ham

De engelske landsholdsspillere skulle være i chok over FAs behandling af Rio Ferdinand og skulle samtidig have afholdt møder med FA, hvor de har krævet at fodboldforbundet ophæver udelukkelsen af Rio Ferdinand.

Ifølge Evening Standard, så opfordrer Rio Ferdinand sine tidligere landsholdskammerater, at de skal gå ud og vinde kampen på lørdag, også selvom det bliver uden ham.
En kilde tæt på forsvarsspilleren fortæller til Evening Standard:

“Rio opfordrer dem til at spille. Jeg er sikker på, at det er det han ønsker og jeg kender ham bedre end mange andre,” fortæller kilden, og tænder samtidig op for rygterne om, at nogle af de engelske landsholdsspillere skulle være nægte at spille:

“Spillerne er alle meget chokeret og overvejer om de vil spille. Ikke nogle af dem, men allesammen.
Sir Alex Ferguson er rasende. FA prøver at gøre Rio til en syndebuk, hvilket kan ødelægge hans karriere,” fortæller kilden.

De engelske medier har tidligere fortalt om David Beckham, som på vegne af spillerne, har afholdt møder med FA ledelsen omkring denne uheldige situation.
Tirsdag aften skulle spillertruppen have afholdt et møde, hvor man lavede en slags bestyrelse på holdet, som skal forhandle med FA i sagen.
Spillerne i denne bestyrelse David Beckham, Sol Campbell, David James og Michael Owen.
Spillerne gav samtidig deres samtykke til at rette sig efter de 4 spillers løsning på problemet.

Forrige artikel

FA gav City spiller bedre behandling

Næste artikel

Pound: Ferdinands undskyldning er ikke overbevisende

ANNONCE