Robben: Hvis ikke Bayern, så United

Bayern Münchens Arjen Robben fortæller, at hvis han ikke skulle fortsætte i Bayern München, ville han gerne spille for Manchester United.

Da Louis van Gaal kom til Manchester United, spekulerede flere medier i, at han ville forsøge at hente Arjen Robben, som han tidligere har arbejdet sammen med i Bayern. Arjen Robben selv fortæller, at det ikke er utænkeligt, at det kommer til at ske i fremtiden.

– Jeg er glad for at være hos Bayern, men måske hvis tingene ændrede sig, ville Manchester United være min førsteprioritet. Det ved Louis (van Gaal, red.) også godt, siger Robben ifølge The Telegraph.

Netop muligheden for at samarbejde med van Gaal trækker i den hollandske kantspiller.

– Jeg er meget taknemmelig overfor Louis van Gaal. Han er en træner, der gør enkelte spillere bedre. Det er sjældent nu til dags, siger Robben, der er sikker på, at van Gaal bliver en succes i United:

– Jeg har stor tiltro til, at van Gaal bliver en hos succes hos United. Han har brug for tid til at opbygge sit hold. Hvis han kvalificerer holdet til Champions League og vinder FA Cup, har haft en god sæson.

Arjen Robben har flere gange været en torn i Uniteds øje. Mest bemærkelsesværdigt med sin flotte scoring på Old Trafford i Champions League i 2010.

Forrige artikel

Giggs: Di Maria skal præstere nu

Næste artikel

Startopstillingen mod Arsenal

ANNONCE