Robin van Persie vil direkte til USA

Robin van Persie har ikke tænkt sig at lytte til eksperternes råd om ferie efter VM. Han vil direkte til USA og imponere sin nye manager, skriver Sunday Mirror.

Selvom Robin van Persie har rig mulighed for at imponere sin kommende klubtræner under VM, så er han fortsat så fokuseret på at beholde pladsen i Manchester United at han vil droppe ferien efter VM.

Ifølge Sunday Mirror, så er Robin van Persie klar til at følge Louis van Gaal trop når han direkte efter VM tiltræder som manager i Manchester United.

Manchester United skal afsted på sommerturné til USA, som de rejser til den 17. juli. Blot få dage efter VM-finalen, som Holland stadigvæk har en chance for at nå.

FIFA råder ellers stjernerne om at holde fire ugers pause efter VM, men det råd har Robin van Persie ikke i sinde at følge.

– Der er ingen chance for at Robin vil misse Uniteds pre-season tour. Specielt når det er starten på Van Gaals tid i klubben. Måske hvis de går til finalen, så vil han tage en uge. Men du kan være sikker på at han vil tage til USA hurtigst muligt så han kan begynde arbejdet med Louis van Gaal, siger en kilde til avisen.

– Det kan måske komme så vidt at manageren beordrer ham til at gå på ferie, lyder det fra kilden.

Det er ikke kun kampen om pladsen i startopstillingen Robin van Persie kæmper for. Også anførerbindet er lige nu ledigt, hvilket har ført til at flere spillere nu forsøger at lægge billet ind det.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Medie: United forhandler om Vidal

Næste artikel

Alexander Büttner solgt til Moskva

ANNONCE