Rojo er klar til kamp

Uniteds argentinske forsvarsspiller føler sig helt klar til dagens opgør. Han mener selv, at formen er god og selvtilliden er i top.

Efter tilbagekomsten af Marcus Rojo er de seneste to kampe endt ud med clean sheets. Marcos føler sig klar til at bidrage til endnu en af slagsen i dagens kamp mod Leicester City.

Formen er hvor den skal være og det er en spiller med masser af selvtillid, der forventes at starte inde i midterforsvaret i dagens kamp.

-Efter min skade er jeg kommet godt tilbage og jeg mener, at jeg spiller på et godt niveau. Jeg forsøger altid at gøre mit bedste og forbedre mig. I hver eneste kamp forsøger jeg altid at give en lille smule mere end i den forrige, siger Rojo til MUTV.

– Jeg har haft masser af selvtillid efter min skade og min krop er i god form. I de seneste par kampe har vi holdt nullet, det er noget der virkelig betyder noget for en forsvarsspiller. Det er altid vigtigt at vinde, men endnu mere vigtigt nu, da vi jo tabte den seneste hjemmekamp.

Startopstillingen er ikke på plads endnu, så vi må vente med at se om der er genvalg til Rojo i dagens kamp. Kampen bliver fløjtet igang klokken 16.00 på Old Trafford.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal om De Gea: Alt kan ske

Næste artikel

Van Gaal går tilbage til 4-4-2

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share