Romero: Jeg har stor respekt for Sampdoria

Sergio Romero har kun gode minder fra sin tid hos Sampdoria, og han glæder sig til at møde klubben igen.

Sergio Romero spillede i Sampdoria fra 2011 til 2015. I aften står han over for sin tidligere arbejdsgiver, når klubberne mødes i Manchester Uniteds sidste pre-season kamp. Han ser frem til opgøret og husker tilbage på tiden i det italienske med glæde.

– Jeg spillede i Sampdoria i fire gode sæsoner. Det var helt sikkert nogle fantastiske år i min karriere, og jeg har stadigvæk en masse gode venner i byen Genoa og klubben Sampdoria, siger Romero til MUTV.

– Der er fortsat spillere i klubben, som jeg også spillede med, og vi er rigtig gode venner. Hele familien var fantastisk glade for at være i Sampdoria, så det er gode minder. 

Sergio Romero mener, at begge klubber kan få stor gavn af en træningskamp så kort før sæsonstart.

– Kampen kommer på et godt tidspunkt. Sampdoria har brug for at måle sig med gode modstandere inden sæsonstart. Vi ved, at fanbasen i Irland er fantastisk, så der kommer til at være pres på dem. 

– Jeg håber, at begge mandskaber vil være i stand til at give publikum en god kamp. Manchester United ønsker i hvert fald at vise, at vi er klar til at kæmpe med i alle mulige turneringer i den kommende sæson.

Aftenens kamp spilles som sagt i Irland. Der er kampstart klokken 20.45 på Aviva Stadion i Dublin. 

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Matic med i Dublin

Næste artikel

Spurs-manager om transfers: Vi kan ikke hamle op med United

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share