Ronaldo åben for United-retur

I et interview med MUTV åbner Real Madrids Cristiano Ronaldo op for at vende tilbage til Manchester United i fremtiden.

Manchester United møder lørdag Real Madrid på klubbens pre-season tur i USA. I den anledning har MUTV fanget den tidligere Manchester United-spiller, Cristiano Ronaldo, til et interview.

Foruden at snakke om hans gode minder om de seks år i Manchester United, åbner Ballon D’Or-vinderen for at skifte tilbage til Old Trafford i fremtiden.

– Det var en af mine yndlingsklubber, Manchester. Alle ved, at når jeg snakker om Real Madrid, burde jeg snakke om Manchester United, jeg elskede at være der. Jeg var 18 år gammel, da jeg kom til klubben, og jeg vandt alt der. Folket behandler mig som en gud, så jeg sætter pris på det, og i fremtiden – ingen ved det, fortæller Ronaldo.

– Det er vanvittigt. Jeg husker, at da vi spillede der i Champions League (sæson 2012/2013, red.). Det gør mig så varm om hjertet. Jeg havde fantastiske øjeblikke, og jeg værdsætter klubben. Efter min mening er det en af de bedste klubber i verden, og jeg har stor passion for klubben. Jeg er stadig i kontakt med nogle spillere, fordi, da jeg var der, skabte jeg et fantastisk forhold til alle, ikke kun spillerne, også medarbejderstaben. Det var som en anden familie der, så jeg glemmer aldrig, hvor godt jeg blev behandlet.

– Jeg elsker Manchester. Om jeg skifter tilbage? Man ved aldrig. Selvfølgelig er jeg glad for at være i Real Madrid, det er mit hjem, min klub, men Manchester United behandler mig så utroligt godt, så man ved aldrig, teaser Real Madrid-stjernen.

Ronaldo er også sikker på, at den kommende sæson for Manchester United bliver bedre end den seneste. Louis van Gaals tilstedeværelse bliver afgørende, mener portugiseren.

– Det bliver helt sikkert en bedre sæson. Min fornemmelse er, at han er en fantastisk træner. Det viste han med Holland, der spillede god fodbold. Jeg håber, at Manchester United kommer tilbage, som vi kender det – altid stærke, spiller god fodbold med masser af mål, siger nu 29-årige Ronaldo.

Venskabskampen fløjtes i gang kl. 22.06, men bliver ifølge Carlo Ancelotti uden Ronaldo, der mangler kampform. Ronaldo selv siger dog, at han vil presse på for at få lov til at spille mod Manchester United.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ancelotti: Van Gaal er fantastisk for United

Næste artikel

Startopstillingen mod Real Madrid

ANNONCE