Ronaldo: Di Maria kan bære nr. 7

Cristiano Ronaldo tror på, at Angel Di Maria har kvaliteten til at løfte det ansvar, der følger med at trække i trøjenummer 7 på Old Trafford.

Cristiano Ronaldo gjorde det. George Best, Bryan Robson og David Beckham gjorde det blandt andre. Michael Owen havde svært ved det, og Antonio Valencia følte ikke for at fortsætte med det. 

Nu får Angel Di Maria muligheden for at skrive endnu et kapitel til det mytiske nummer i Manchester United, og det er han berettiget til, mener Cristiano Ronaldo. 

– Jeg ønsker alt det bedste for ham, han har fortjent det. Han er en fantastisk spiller, og han kommer til at gøre det godt i United, siger Cristiano Ronaldo ifølge BT Sport. 

– Personligt er jeg ked af at se ham gå, men Manchester United er en af de største klubber i verden, og sådan er fodbold. Jeg fortalte ham, at der ligger et enormt ansvar i netop det nummer, men han kan løfte arven, for han er en formidabel spiller. 

Angel Di Maria får muligheden for at trække trøjen over hovedet for første gang i morgen, når modstanderen hedder Burnley. 

Forrige artikel

Rygte: Spurs vil låne Welbeck

Næste artikel

Avis: Kagawa på vej til Dortmund

ANNONCE