Ronaldo i den syvende himmel

Manchester Uniteds nye nummer 7, Christiano Ronaldo er klar over hvad trøje nummer 7 indebærer og har stor respekt for trøjens store historie.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den seneste spiller der bar nummer 7 var David Beckham og han er altså nu blevet efterfulgt af Ronaldo, som viste lovende takter i debutkampen i lørdags.

Alle har fortalt mig om Eric Cantona, George Best og Bryan Robson og det giver mig en hvis stolthed at træde i deres forspor.

Jeg er klar over at trøje nummer 7 har store traditioner bag sig og alle vil være stolte af at bære den. Der ligger mere i det end folk lige går rundt og tror,” fortalte Ronaldo til de britiske aviser onsdag.

Samtidig røbede han og sin egen helt personlige stolthed over at bære nummer 7:
Det er ekstra specielt for mig at bære nummer 7, fordi det er Figos nummer. Da jeg voksede op i Portugal bar Figo nummer 7 i Sporting Lissabon. Ligesom alle andre yngre drenge dengang drømte jeg om at blive ligesom Figo. Jeg vill bære nummer 7,” sagde Ronaldo, som altså nu selv bærer tallet sammen med hans gode ven i Barcelona Ricardo Quaresma:

“Min gode ven Quaresma bærer også nummer 7 i Barcelona og jeg er blevet givet det samme nummer i United.
Vi kan derfor begge sige at vores drengedrøm er gået i opfyldelse.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blackburn kamp flyttet

Næste artikel

Tavshed mellem Beckham og Sir Alex Ferguson

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share