Chicharito i UTD Podcast: “United vil altid være mit hold”

Javier “Chicharito” Hernandez ser tilbage på sin tid i United i sæsonens første afsnit af UTD Podcast, som er klubbens officielle podcast-format.

Selvom Javier “Chicharito” Hernandez forlod Manchester tilbage i 2016 og sidenhen har spillet for eksempelvis både West Ham og Sevilla, vil han altid være “evigt taknemmelig” for den tid, han fik i United. Det fortæller han i et interview i sæsonens første afsnit af UTD Podcast.

 -Manchester United vil altid være mit hold. Jeg er meget taknemmelig for min tid i Real Madrid, Sevilla, Bayer Leverkusen, West Ham. Jeg elsker dem (mine tidligere hold red.), men jeg føler, at når man først har spillet i United, så vil det altid være “Once a red, always a red”, siger han.

Javier Hernandez kom til klubben tilbage i 2010 fra mexicanske Guadalajara, og han formåede hurtigt at blive en favorit blandt klubbens mange fans. Han scorede sit første mål i sin officielle debut efter kun 31 minutter på banen i Community Shield-finalen mod Chelsea i 2010. Mange husker formentlig det mål og finder det stadigvæk ret komisk, da han scorede ved at skyde bolden op i brystkassen/hovedet på sig selv.

Alt i alt nåede han at score 59 mål i 157 kampe, og han kan prale af at være den, der lavede det sidste mål under Ferguson-æren i den kaotiske 5-5 kamp mod West Brom tilbage i 12/13-sæsonen. Han er rent faktisk den eneste mexicaner, som nogensinde nåede at spille under Ferguson, og han er samtidig den eneste mexicaner, der nogensinde har vundet Premier League – som han endda vandt hele to gange.

Hernandez har stort set kun positive ting at sige om sin tid i United, og han beskriver, hvordan både ham og hans familie for altid vil huske den periode i deres liv.

– Den måde min familie oplevede det på var fantastisk. Den måde byen var, den måde landet var – og den måde som United-familen behandlede min familie. Jeg er evigt taknemmelig, siger han.

Den nu 33-årige mexicaner har stadigvæk et nært forhold til klubbens fans, og han husker særligt tilbage på dengang, hvor han gæstede Old Trafford i 2018, da han tørnede ud for West Ham. Her blev han mødt af et fantastisk publikum bestående af omtrent 75.000 mennesker, som benyttede lejligheden til at give ham en stående applaus.

– Det var et bittersødt øjeblik. Jeg husker det som om, at jeg tænke ‘mand, de giver mig et bifald, men jeg spiller stadig for modstanderholdet. Jeg kunne have spillet i den røde trøje i stedet, siger han og fortsætter:

– Det er Old Trafford, og uanset hvad er jeg meget taknemmelig for de fire fantastiske år i min karriere. Jeg var virkelig heldig at få lov til at opleve det.

Hernandez er bedre kendt som ‘Chicharito’, som betyder ‘den lille ært’. Kælenavnet blev givet til ham, fordi hans far, Javier Hernandez Gutierrez, som også har spillet professionelt fodbold, var kendt som ‘El Chicharo’ (ærten) på grund af sine meget kraftfulde grønne øjne. Mange vil formentlig altid komme til at huske hans søn – mest af alt på grund af hans kærlighed til klubben og spillet generelt.

Chicharito er nemlig typen, der altid giver sig 110 procent, når han træder ind på banen, og han har brændt sig fast i hukommelsen blandt mange af klubbens fans. Det mener han selv, at han kan mærke, hvilket han sætter stor pris på.

– Jeg sætter stor pris på det (støtten fra fans red.), og jeg siger tak til alle United-fans, fordi jeg altid vil være en Manchester United-fan. Det kommer altid til at være min klub, og mit hjerte har altid været og vil altid være rødt,” siger han afsluttende i interviewet.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

Bruno tror på trofæer efter Ronaldo-ankomst

Næste artikel

Ronaldo i stort interview: Jeg er her ikke på ferie. Jeg er her for at vinde.

ANNONCE