Ronaldo: Jeg kommer tilbage

For præcis en uge siden publicerede spanske Marca en historie, hvori Ronaldo i stærke vendninger ytrede sin ønske om at komme til Real Madrid. Siden hen…

For præcis en uge siden publicerede spanske Marca en historie, hvori Ronaldo i stærke vendninger ytrede sin ønske om at komme til Real Madrid.

Siden hen har der været modstridende udtalelser fra portugiseren omrking, om det nu også var sandt, at han havde snakket med Marca og var villig til at pakke kufferten og booke en plads på Bernabeu, hvis Villar Mir blev præsident. Det blev Mir som bekendt ikke, men alligevel blev en lille lem åbnet for et Ronaldo-skifte af den ny ledelse. Ronaldo har dog tænkt sig at spille videre i Manchester.

“Der har været offentliggjort kommentarer, hvor jeg siger jeg ikke vil tilbage til Manchester United. De er falske, selvfølgelig har jeg tænkt mig at komme tilbage. Det er bare det sædvanlige med den engelske presse, men de får mig ikke til at ligge søvnløs om natten,” siger Ronaldo ifølge Portugol.net, som ikke angiver kilde for sin historie.

Forrige artikel

United henter ny læge - i Liverpool

Næste artikel

Aldrig tidligere set brev fra George Best"s far

ANNONCE