Ronaldo klager over dommerne

En mand som Ronaldo bliver tit og ofte sparket ned, hvilket i andre ligaer minimum ville have udløst et frispark og muligvis en advarsel. Sådan er det…

En mand som Ronaldo bliver tit og ofte sparket ned, hvilket i andre ligaer minimum ville have udløst et frispark og muligvis en advarsel. Sådan er det bare ikke i engelsk fodbold, og det synes Ronaldo godt, der kunne laves en smule om på.

Uniteds nummer 7 så således gerne, at de spillere, der har mere teknik end råstyrke, bliver beskyttet af mændene i sort, da han frygter for sit helbred, hvis dommerne fortsætter med at tillade forsvarene at behandle ham som de gør det nu.

“Hvad der sker mig i kampene er en del af spillet, det er jeg udmærket klar over, men det bekymrer mig nu alligevel. Dommerne er meget strenge i engelsk fodbold, men tit og ofte lader de det gå en smule for hårdt for sig alligevel, hvilket ikke er godt for spillere som mig.”

“Forsvarerne kan nogen gange gøre, hvad der passer dem. De er utroligt rå og ved, at dommerne bare lader det passere. Jeg føler mig engang imellem hårdt behandlet, for jeg kan blive slagtet uden dommerne stopper spillet. Men det er den engelske måde at se spillet på og det må man så leve med,” siger Ronaldo i dagens udgave af Daily Star.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Gill forsvarer Rio

Næste artikel

Mere forstærkning på vej

ANNONCE