Ronaldo og Fergie indgår nyt væddemål

Ronaldo scorede sidste år 9 mål for United, hvilket var ét fra, at han havde vundet over United-manageren i deres indbyrdes væddemål. Ronaldo havde…

Ronaldo scorede sidste år 9 mål for United, hvilket var ét fra, at han havde vundet over United-manageren i deres indbyrdes væddemål.

Ronaldo havde chancerne sidste sæson, og det forventes da også, at han vil øge sit antal af mål markant denne sæson.

betingelserne for det nye væddemål nævner Ronaldo ikke, men han er sikker på, at han denne gang nok skal vinde over sin chef – Et af de få væddemål, som Fergie formentlig selv håber, han taber.

“Jeg var meget skuffet over at tabe væddemålet. Men vi har et nyt væddemål til denne sæson, og jeg ved, at jeg vinder denne gang.” sagde Ronaldo selvsikkert til United Review og fortsatte:

“At score mål er en fantastisk følelse, men det vigtigste for mig er, at holdet klarer sig godt. Det er lige meget hvem der scorer målene, så længe vi vinder.” afsluttede Ronaldo, som desuden forudser en meget hård sæson, hvor det i værste fald vil kræve, at United går ubesejret igennem sæsonen, inden pokalen kan tages med hjem til Old Trafford.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rooney: Min værste kamp for England

Næste artikel

Dagens startopstilling på Old Trafford

ANNONCE