Ronny Johnsen: Glemmer aldrig måden Ferguson fejrede Liverpool-sejr

I Manutd.com’s officielle podcast havde de i det seneste afsnit besøg af Nordmanden Ronny Johnsen, som spillede for klubben i perioden 1996-2002. I afsnittet afslørede Johnsen hvordan han og sine holdkammerater oplevede Sir Alex Ferguson fejre netop denne sejr på en helt speciel måde.

“Da vi alle var kommet ud i omklædningsrummet og fejrede sejren, kom træneren ind en smule senere end os andre. Alle spillerne var glade og jublede men ‘the Gaffer’ jublede ikke. I stedet råbte han at vi alle skulle tie helt stille!”

“Ti stille!” Sagde Ferguson. Alle spillernes jubel forstummede. På daværende tidspunkt var omklædningsrummenes vægge så tynde at man kunne høre det andet hold inde ved siden af hvis man tiede helt stille.

“Lyt” Sagde Ferguson og lagde hånden op til øret. Inde fra det andet omklædningsrum kunne man høre den daværende Liverpool-træner skælde sit hold og selvom man ikke helt kunne høre præcis hvad der blev sagt, var det klart at det langt fra var kærlige ord det tabende hold fik med på vejen.

Holdet kigget på deres træner, der mens han tog en dyb indånding gennem næsen, med lukkede øjne, sagde: “Love it!”

Her kan du se klippet fra Manutd.com’s podcast:

https://www.manutd.com/en/videos/detail/utd-podcast-johnsen-recalls-classic-ferguson-reaction-to-liverpool-win

2 kommentarer
  1. Sir Alex Ferguson kongen over dem alle, den bedste af de bedste..💪🙂
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

ten Hag forventer en fjendsk stemning

Næste artikel

Sabitzer: Tror på sejr men håber også på én anden ting

ANNONCE