Sabitzer: Tror på sejr men håber også på én anden ting

Marcel Sabitzer mener, at han og hans holdkammerater i Manchester United har den nødvendige styrke og kvalitet til at besejre Liverpool i vores kommende Premier League-kamp.

Den østrigske landsholdsspiller har spillet en vigtig rolle i vores midtbane siden sin ankomst på lån fra Bayern München i januar transfervindue, med seks optrædener nu for De Røde Djævle.

“Jeg har aldrig spillet på Anfield [foran fans], så jeg glæder mig til det,” fortalte Sabitzer klubbens medier i en nylig interview. “Jeg ved, det er en kæmpe kamp for United, for fansene, for klubben. Vi skal være klar og fokuserede på søndag. Vi vil vinde denne kamp.”

“Det er det, der er et hul nu [mellem de to hold], men vi skal vinde denne kamp, og jeg tror, ​​vi har styrken og kvaliteten til at slå dem på Anfield.”

Sabitzer føler sig sikker på, at hans første scoring i rødt ikke er alt for langt væk og kunne måske komme på Anfield, hvor spillere som Juan Mata, Diego Forlan og John O’Shea har scoret vinderne i fortiden og indskrevet deres navne i Uniteds historie.

“Sådan som du sagde, [min første scoring kommer] tættere og tættere. Jeg tror, ​​det var et godt skud [mod West Ham] og også en god redning. Forhåbentlig vil jeg score mit første mål på søndag mod Liverpool!”

Marcel Sabitzer blev også spurgt indtil om han havde tænkt på en jubelscene hvis han skulle gå hen og score:

“Følelser, du ved, men jeg har en [fejring] for min familie, især hjertet. Jeg vil lave hjertet for dem [hvis jeg scorer] – til min datter og min kone og det er det.”

1 kommentar
  1. Sabitzer bare klask en kasse eller to ind idag og du vil blive en del af Uniteds udødelige historie…

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ronny Johnsen: Glemmer aldrig måden Ferguson fejrede Liverpool-sejr

Næste artikel

Klopp: Hvis denne kamp ikke betyder mere end 3 point er der noget galt

ANNONCE