Rooney: Jeg var ikke god nok

Wayne Rooney indrømmer nu, at det var helt fortjent at Sir Alex Ferguson pillede angriberen ud i kampen mod Swansea.

78 minutters spilletid blev det til for Rooney på Liberty Stadium den 23. december. Flere havde gerne set Fergie pille ham ud noget før, da det bestemt ikke kørte for Rooney denne eftermiddag. Det erkender angriberen også selv.

– Jeg mærkede jo selv at det ikke kørte for mig. Men sådan er det, nogle gange har man en dårlig dag, og jeg kunne bestemt ikke klage over at blive pillet ud. Det positive ved kampen er, at vi er i juleprogrammet og kampene kommer tæt. Jeg har lagt Swansea-opgøret bag mig, og glæder mig til næste opgave, siger Rooney i følge Daily Mail.

Wayne Rooney har indtil videre scoret syv gange i Premier League og en enkelt gang i Champions League i denne sæson.

Tændt til Boxing Day

Efter den mindre prangende præstation i søndags fra Rooney, er det en top-tændt og motiveret Rooney der i dag går ind til kampen mod Newcastle på Old Trafford.

– Det er en gylden mulighed for at øge afstanden mellem os og City i toppen af tabellen. Vi klarede ikke at holde forspringet mod Swansea, men vi sikre os seks point i de kommende hjemmekampe mod Newcastle og W.B.A. Så nu må vi se hvad der sker, siger Rooney der er motiveret og klar til revanche.

Som Rooney nævner, har United to hjemmekampe mod Newcastle og West Bromwich i de kommende dage. Manchester City har til gengæld en udekamp mod Sunderland og endnu en udekamp mod Norwich den 29. december.

Forrige artikel

Pardew vil udnytte Uniteds svage defensiv

Næste artikel

Vinderen er fundet!

ANNONCE