Pardew vil udnytte Uniteds svage defensiv

Newcastle-manager Alan Pardew er fortrøstningsfuld før dagens kamp på Old Trafford, da Uniteds forsvar giver ham håb om tre point.

Manchester Uniteds forsvar har i denne sæson ikke været solidt. Mens angriberne har bombet massevis af mål ind i den anden ende af banen, er der desværre også røget en del ind i mod de Gea, Lindegaard og co.

Det skal Newcastle udnytte i dagens kamp, og Alan Pardew mener bestemt der er muligheder for hans mandskab.

– Et clean sheet i 15 kampe, det giver os muligheder og viser at det ikke er umuligt at score mod dem. Vi har bestemt en trussel offensivt, ingen tvivl om det. Vi kan score på Old Trafford, og jeg tror det hele drejer sig om vi forsvarer os. Jeg tror vi nok skal få et mål, siger Pardew.

Pardews mandskab har i denne sæson scoret tyve mål, mens der er gået hele 25 mål ind på United i de første 18 kampe af sæsonen. Newcastle sætter deres lid til Demba Ba, Papis Cisse og Ameobi-brødrene, mens kreativiteten ofte kommer fra Cabaye og ben Arfa.

United er sårbare defensivt

Pardew mener, at Uniteds defensiv er sårbar og ikke kan måle sig med tidligere tiders United-defensiv.

– United har været sårbare defensivt i år. Nogle af de mål der er scoret viser, at de ikke er så solide som tidligere. Sir Alex Ferguson har også selv sagt dette. Det er naturligvis noget vi vil forsøge at udnytte, siger Pardew.

Samtidig løfter den erfarne Newcastle-manager måske lidt af sløret for hans taktik i eftermiddagens opgør på Old Trafford. Der skal score og angribes, og ikke forsvares nede foran eget mål.

– Vi vil forsøge at tage vare på alle chancerne, og udnytte de muligheder vi får. Der er ingen idé i at pakke sig i forsvaret og så ikke være nogen offensiv trussel. Det er nok den mest effektive måde at vinde kampen på, siger Alan Pardew.

Forrige artikel

Vurnon Anita vil vise vejen

Næste artikel

Rooney: Jeg var ikke god nok

ANNONCE