Rooney og De Gea pligtsejrede

David De Gea holdt nullet, og Wayne Rooney scorede på direkte frispark, da Spanien og England her til aftes vandt pligtsejre over Estland og Luxemborg.

Manchester United var ved aftenens EM-kval-kampe repræsenteret ved to spillere, som begge kunne gå fra banen med positive resultater.

Spanien tabte torsdag til Slovakiet, i en kamp, hvor Iker Casillas ikke så helt godt ud. Således havde David De Gea erstattet Casillas til dagens kamp mod Luxemborg. Denne vandt de komfortabelt 0-4, og man kan spekulere i, om De Gea snart er klar til at tage permanent over i det spanske bur. 

For England var Wayne Rooney med sit anførerbind den eneste United-spiller i truppen, da “de tre løver” mødte Estland. Den nyudnævnte kaptajn sørgede for sejren, da han efter 74 minutter satte et frispark direkte i kassen til slutresultatet 0-1. 

Aftenens kamp var Rooneys 99. for det engelske landshold. Med sit 43. mål er englænderen nu kun et mål fra at tangere rekorden for fjerdeflest scorede mål for England – og seks fra at tangere Sir Bobby Charltons rekord på 49 mål.

Mandag kan fire United-spillere potentielt komme i aktion. Således skal Belgien med Januzaj og Fellaini møde Bosnien & Herzegovina, mens Holland med van Persie og Blind skal op mod Island. 

 

Forrige artikel

Roma-chef griner af Strootman-rygter

Næste artikel

Vidal-rygter får nyt liv

ANNONCE