Rooney skal stadig sparke straffespark

Ryan Giggs er klubbens bedste straffesparksskytte, men Manchester Uniteds nummer 10 skal nok få lov til at eksekvere fra 11-meter-pletten igen. Det udtaler Fergie.

Den 39-årige waliser åbnede ballet i lørdagens 4-1-sejr over Fulham med en scoring på straffespark. Manchester Uniteds normale straffesparkskytte, Wayne Rooney, var ellers på banen, men han fik altså ikke lov til at tage sparket.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg tror nok, at Ryan er en af de bedste straffesparkskytter vi har, hvis jeg skal være ærlig, udtalte Sir Alex Ferguson efterfølgende.

Det falder i tråd med nogle af de udtalelser, som Fergie kom med tidligere i sæsonen, hvor han også der udtalte, at “Giggsy” er skarp fra 11-meter-pletten.

LÆS OGSÅ: Ferguson: Giggs er den bedste straffesparksskytte

Wayne Rooney har til gengæld været knap så skarp, når han har stået med ansvaret. For et par uger siden brændte han et straffespark mod West Ham i tredje runde af FA Cuppen, hvilket var englænderens 10. afbrænder fra pletten i den røde trøje.

Angriberen kan dog ånde lettet op. Selvom Ryan Giggs sparkede i lørdags, så bliver det Ronneys tur igen i fremtiden.

– Jeg synes, det var fair nok (at Rooney ikke tog straffesparket i lørdags, red.) taget hans afbrændere i betragtning. Det var på tide at give ham en pause. Men han skal nok komme til at tage dem igen. Det er der ingen tvivl om, udtalte Fergie til manutd.com.

– Det der er ved Wayne er, at det ikke rører ham, når han brænder et straffespark. Det er et fantastisk temperament at have.

Udover Wayne Rooney, har også Robin van Persie, Javier ‘Chicharito’ Hernandez og Nani brændt fra 11-meter-pletten i denne sæson.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United trak Reading i 5. runde

Næste artikel

Rygte: Fergie øjner forsvarsduo

ANNONCE