Rooney stopper på landsholdet

Wayne Rooney skriver på sin officielle hjemmeside, at han stopper på det engelske landshold.

Wayne Rooney skriver i et statement på sin officielle hjemmeside, at han har valgt at stoppe på det engelske landshold.

– Gareth Soutgate ringede til mig i denne uge og sagde, at han gerne ville have mig tilbage i Englands trup i de kommende kampe. Det sætter jeg stor pris på, forklarer englænderen i sit officielle statement.

– Men eftersom, at jeg allerede længe har tænkt meget over det, fortalte jeg Gareth, at jeg har besluttet at trække mig fra international fodbold.

– Det er en svær beslutning og en jeg har diskuteret med min familie, min manager hos Everton og dem tættest på mig.

– At spille for England har altid været specielt for mig. Hver gang jeg blev valgt som spiller eller anfører har virkelig været et privilegium og jeg vil gerne takke alle, der har hjulpet mig. Men jeg tror, at nu er det rigtige tidspunkt at trække mig.

– At forlade Manchester United var svært, men jeg ved, at jeg tog den rigtige beslutning ved at vende hjem til Everton. Nu vil jeg fokusere al min energi på at hjælpe dem til succes.

– Jeg vil altid være en passioneret fan af England. En af de få ting jeg ærgrer mig over er, at jeg aldrig har været en del af et succesfuldt England i en turnering. Forhåbentlig kan de interessante spillere Gareth tager med sig viderebringe den ambition, og jeg håber, at alle vil støtte holdet.

– En dag vil drømmen gå i opfyldelse og jeg ser frem til at være der som en fan.

Læs mere om:

Forrige artikel

Shaw føler sig klar

Næste artikel

Neville antyder, at Martials mål er på en billig baggrund

ANNONCE