Shaw føler sig klar

Luke Shaw sluttede forrige sæson på Uniteds skadesliste, men i mandags fik han 70 minutter for klubbens u-23 hold. Han føler, han er ved at være klar, skulle Mourinho få brug for ham.

I april måned gik Luke Shaw i stykker i en kamp mod Swansea, og der var i løbet af sommer rygter om, om Mourinho havde mistet tilliden til den unge back. Shaw er dog stadig i klubben, og han er klar til at give den en skalle i den røde trøje.

– Jeg har det godt, og jeg er klar til at kæmpe videre herfra, sagde han til manutd.com efter u-23 kampen i mandags.

– Nu sigter jeg efter en plads på førsteholdet igen. Jeg vil arbejde hårdt, og når manageren får brug for mig, er jeg klar. Jeg ser frem til det, uanset hvornår det er, men jeg vil sevfølgelig gerne, det er før end siden.

Shaw indrømmer også, at det har været svært at se til fra tribunen. Særligt da holdet sikrede sig Europa League-trofæet og i de første kampe i den nye sæson.

– Det er altid forfærdeligt at se på, fordi man vil så gerne være på banen. Men holdet har virkelig været imponerende, og det er i sidste ende managerens værk, for det er hans taktik, og det vi har øvet på træningsbanen, som virker til at fungere.

United møder på lørdag Leicester, men det virker usandsynligt, at Shaw får spilletid der. Efter landskampspausen begynder både Champions League og Liga Cuppen i september, og der er gode muligheder for, at venstrebacken kan få kampminutter i benene.

 

Læs mere om:

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

OldTrafford.dk Podcast: Swansea, trøjenumre & optakt til Leicester

Næste artikel

Rooney stopper på landsholdet

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share