Rooney tæt på Everton

Flere engelske medier skriver i dag, at Rooney er få dage fra et skifte til Everton.

Som vi skrev i går, har Everton intensiveret jagten på Wayne Rooney. Og meget tyder på, at angriberen vender hjem til Goodison inden længe. En række engelske medier skriver her til morgen, at det blot er detaljer som mangler før handlen er på plads.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I følge både The Sun & Sky Sports har United valgt at strege Rooney over listen på spillere som skal med til USA i weekenden på pre-season tour. Det sker, da Rooney er ganske tæt på en retur til barndomsklubben Everton.

Rooney har angiveligt brugt hele sommeren på at vende situationen med den nærmeste familie, og har nu bestemt sig for at tage tilbage til der hvor det hele startede. United er klar til at lade anføreren skifte gratis til Everton, som omvendt skulle være klar til at fastholde stjernens løn på cirka 250.000 pund om ugen.

Enkelte Sky Sports journalister skriver, at Rooney en af dagene har et møde med Everton-manager Ronald Koeman, og ender den samtale positivt, vil et skifte kunne offentliggøres indenfor få dage.

Everton skulle samtidig være tæt på at hente Arsenal-angriberen Olivier Giroud til Goodison, og virker opsat på at kunne udfordre den absolutte top i den kommende sæson.

Rooney har scoret 253 mål i United-trøjen siden skiftet fra Everton i 2004, hvor Sir Alex måtte op med små 26 millioner pund for at sikre sig Rooney. Det er blevet til 559 kampe i United for 31-årige Rooney.
 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Forrige artikel

Di Marzio: Inter afviser nyt United-bud på Ivan Perisic

Næste artikel

Griezmann: Talte ikke med Mourinho om min beslutning

ANNONCE