Rooney tror på mesterskabet

Chelsea har lagt sig i spidsen af Premier League, men Wayne Rooney tror stadig på Uniteds muligheder for at hente mesterskabet hjem.

Efter en svingende start er United begyndt at finde rytmen i Premier League. Seks sejre på stribe er det blevet til for Louis van Gaals tropper, som nu for alvor begynder at tro på chancen for at blande sig i mesterskabskampen.

En af dem der tror på chancen er anfører Wayne Rooney, der selv nettede en enkelt gang i weekendens sejr mod Liverpool.

– Jeg tror at vi skal troen på at vi kan vinde titlen. Vi er otte point efter, men går ind i en travl periode. Kan vi vinde vores kampe, og de andre har et skidt resultat, så er der ingen forskel. Vi har mange nye spillere, men vi har en gruppe der har prøvet det før, og jeg kan sammen med folk som Carrick og Fletcher give erfaringen videre.

– Vi skal fortsætte med at vinde vores kampe, og så er vi forhåbentlig tilbage på toppen. Vi må vise at vi er robuste og vedholdende. Nogle kampe har ikke været så gode spillemæssigt, men vi vinder dem alligevel, hvilket er en god kvalitet at have, siger Rooney til manutd.com.

Parallel til sidste mesterskab

De seks sejre på stribe er ikke alle kommet efter smukt spil. Flere gange har en stærkt spillende David de Gea og en smule held været på Uniteds side. Netop det at man nu vinder kampe uden altid at spille godt, er noget Wayne Rooney hæfter sig ved.

– Vi vandt sidst ligaen for to år siden, og der var vi heller ikke gode i alle kampe. Sådan er det nogle gange. Jeg har set Chelsea et par gange i år, og de har uden at spille prangende snuppet sejren. Vi er nødt til at præsterer optimalt, kan vi det, så tror vi på at vi kan vinde vores kampe, siger Rooney.

Rooney og co møder Aston Villa på Villa Park i den kommende weekend. City møder i weekenden Crystal Palace hjemme på Etihad, mens Chelsea skal en tur til Stoke mandag aften.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Herrera: Jeg er uskyldig

Næste artikel

- De Gea er verdens bedste målmand

Relaterede artikler
Total
0
Share