Herrera: Jeg er uskyldig

Ander Herrera erklærer sig uskyldig i anklagerne om matchfixing.

Kampen mellem Zaragoza og Levante i 2011 er de seneste dage blevet et hedt emne i fodboldverdenen. Ikke fordi det var en kamp med sublime mål eller fantastiske detaljer. Nej, det drejer sig om matchfixing.

41 spillere og ledere er blevet anklaget for at være en del af skandalen, og en af disse er Uniteds midtbanespiller Ander Herrera, der spillede for Real Zaragoza dengang.

Han mener dog at han er uskyldig, og har i dag lagt følgende besked på sin facebook.

– I en retsproces som involverer Real Zaragoza, klubben jeg spillede for fra jeg var 12 – 22 år gammel, er 41 personer nu udpeget til vidner, og jeg er en af dem. Jeg har aldrig været med til at manipulerer med resultater, og kommer heller ikke til det.

– Såfremt jeg bliver indkaldt til afhøring stiller jeg med glæde op, for min samvittighed er ren. Jeg elsker fodbold og tror på fair play, både på og udenfor banen, skriver Herrera.

Atletico Madrids anfører Gabi er også blandt de nævnte spillere i sagen, hvor Zaragoza angiveligt skulle have betalt Levante-spillerne for at tabe med vilje, så klubben kunne blive i La Liga. Zaragoza vandt kampen med 2-1.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær til Wilson: Gør som Van Persie

Næste artikel

Rooney tror på mesterskabet

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share