Ros til Ronaldo fra defensiven

Vicor Lindelöf  og David de Gea var efter kampen fulde af lovord til den portugisiske angriber, der blev matchwinner i dag.

Victor Lindelöf fik sin anden starter i Premier League mod Everton søndag aften. Den 28-årige forsvarsspiller var tilfreds med holdets præstation – særligt i første halvleg.

– Vi vil være på bolden, spille fodbold og dominere kampen med bolden. Vi viste det nogle gange i første halvleg, men skulle have været bedre til det i anden halvleg, sagde den svenske stopper, der med dagens kamp rundede 200 kampe for De røde djævle.

En anden, der rundede en milepæl var Cristiano Ronaldo, der rundede 700 mål i sin klubkarriere. Lindelöf var da heller ikke sen til at hylde ham efter kampen:

– Vi er glade på hans vegne (Ronaldo red.). Hans tal taler for sig selv. At komme ind, præstere og score mål i hans alder er bare utroligt. Han er en fantastisk fodboldspiller.

Også David de Gea var ude med flotte ord om Ronaldo:

– Han har aldrig været i denne situation (starte på bænken red.) før, men den måde han arbejder og træner på, er utrolig. Det har ikke været en nem tid for ham, men han viste i dag, at han er en god spiller.

 

Forrige artikel

Lampard efter nederlag: Når man laver store fejl, kan United straffe dig

Næste artikel

De Gea er fast besluttet på at blive i United

ANNONCE