Roy Keane som assistent?

Irsk avis hævder, at Roy Keane kan ende som assistent for Louis van Gaal, såfremt denne skulle få stillingen som manager i United.

Rygterne er mange, og der er efterhånden nævnt en del navne i forbindelse med det ledige manager-sæde på Old Trafford. Et par af de varmeste navne på rygtebørsen er Carlo Ancelotti og Louis van Gaal.

Og skulle det blive hollandske van Gaal som ender med at få jobbet, så kan han få en tidligere United-profil som højrehånd. Roy Keane kan være på vej til et comeback i United, det hævder i hvert fald den irske avis Irish Examiner.

Avisen skriver blandt andet, at van Gaal skulle have et ønske om at have en assistent der kender United godt indefra, og samtidig en mand der ikke er bange for at sige sin mening. Noget der vel passer ganske godt på Roy Keane.

Siden afskeden med United tilbage i 2005, har Roy Keane haft et anstrengt forhold til Sir Alex Ferguson, som nu sidder som direktør i United. Den legendariske managers biografi sidste år, gjorde ikke forholdet mellem de to bedre.

Men den irske avis mener at vide, at den nu 42-årige Keane ikke skulle få problemer med en eventuel retur til Old Trafford. Louis van Gaal skulle få mulighed for at sammensætte hans egen stab, og Fergie har ikke samme indflydelse i United mere.

Roy Keane har siden november fungeret som assistent for Martin O’Neill på det irske landshold, og har tidligere været manager i Sunderland og Ipswich.

Forrige artikel

Avis: Shaw så godt som klar for United

Næste artikel

Vær med til de historiske kampe

ANNONCE