Ruud andetvalg i Chelsea

Efter at have ejet klubben i tre år uden at have en decideret topangriber i sin stald, har Roman Abramovich krævet at se et rigtigt topnavn helt i front…

Efter at have ejet klubben i tre år uden at have en decideret topangriber i sin stald, har Roman Abramovich krævet at se et rigtigt topnavn helt i front fra den nye sæson.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

José Mourinho har besvaret sin chef ved at gå direkte efter Milans målbomber Anndrei Shevchenko, som han også er lykkedes at få til at tvivle på sin Milan-fremtid. Sheva har åbent erkendt, at nye udfordringer efterhånden frister, men Milan fastholder, at den tidligere Serie A-topscorer under ingen omstændigheder kan købes for penge.

Det kan en anden stjerneforward ved navn Ruud van Nistelrooy til gengæld. Ham er Sir Alex vild for at komme af med, så længe prisen er så høj, at salget kan aflæses på Uniteds økonomiske power på transfermarkedet. Ifølge Manchester Evening News er Ruud nummer to på Chelseas liste, og de er formentlig klar til at betale Uniteds oprindelige udbudspris på 13 mio. pund.

Forrige artikel

Tottenham tog Mansion

Næste artikel

Jesper Olsen udskrevet

ANNONCE