Ryan Giggs’ drømmemål nager stadig Wenger

Det legendariske mål af Ryan Giggs i semifinalen i 1999 udgaven af FA Cuppen nager stadig Arsenals manager, Arsené Wenger. “Jeg kan stadig høre deres efterfølgende jubel”, udtaler franskmanden til The Guardian.

Manchester United vandt efterfølgende finalen på Wembley mod Newcastle i den uforglemmelige sæson, hvor også Premier League og Champions League trofæerne blev løftet. Arsene Wenger mener, at netop det mål af Giggs afgjorde Uniteds sæson.

– Jeg mener, at det mål gav dem The Treble. Havde Dennis Bergkamp scoret på straffesparket, så havde kampen været afgjort. Det blev et trauma for os, og Bergkamp ville ikke sparke straffe efterfølgende, udtaler han til The Guardian.

– Jeg kan stadig høre deres (Manchester United spillere og fans, red) efterfølgende jubel. De kunne ikke forstå, de havde vundet, da de kun var 10 mand på banen. Jeg tror, de fortsatte alene på euforien derfra.

Afgørelsen i Premer League var meget tæt i den sæson, og også det husker Arsené Wenger med gru tilbage på.

– I en af de sidste runder vandt de (Manchester United, red.) i det absolut sidste minut Blackburn, mens vi tabte til Leeds i de døende minutter. Efterfølgende vandt de også Champions League finalen i de sidste minutter. Det var en mirakelsæson for dem.

Arsené Wenger og hans Arsenal mandskab kommer i aften på besøg på Old Trafford i kvartfinalen i dette års FA Cup. Kampen starter kl 20:45.

 

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fodboldforbund: Stortalent skifter ikke til United

Næste artikel

- Rooney skal vise vejen

Relaterede artikler
Total
0
Share