Rygte: Alderweireld vil til United eller smutte billigt næste år

Toby Alderweireld, der længe har været rygtet til United, foretrækker angiveligt et skifte til netop United over andre klubber. Hvis ikke Tottenham-spilleren kan få det skifte denne sommer vil han vente til næste sommer, hvor han som en del af sin kontrakt kan få lov at skifte billigere. Det skriver The Mirror.

Uniteds jagt på en ny midterforsvar går ind i sin sidste uge, da det engelske transfervindue smækker i på torsdag. Manchester United har ifølge engelske medier haft mange spillere på sigtekornet, men Tottenhams Toby Alderweireld er et af de navne, der er gået igen flest gange.

Nu skriver journalisten Darren Lewis, der dækker Tottenham for The Mirror, at Toby Alderweireld skulle være så opsat på et skifte til ‘De Røde Djævle’, at sker skiftet ikke nu, så vil han vente til næste sommer, hvor en klausul i kontrakten gør, at han kan skifte for 25 millioner engelske pund. 

Tottenham har angiveligt sat et prisskilt til en værdi af 75 millioner pund på Alderweireld, og det skulle være noget over det, United vil tilbyde. Alderweireld spillede på grund af skader kun 20 Premier League-kampe i den forgange sæson, men han havde et flot VM med Belgien.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Pre-season-podcast: Hvor stærkt står United forude for sæsonen?

Næste artikel

Medie: Alderweireld forlader Tottenham

ANNONCE