Medie: Alderweireld forlader Tottenham

Toby Alderweireld er opsat på et skifte til Manchester United. Og det er ikke usandsynligt, at det sker inden det engelske transfervindue lukker. I hvert fald ikke, hvis man skal tro de engelske medier.

Toby Alderweireld ligner ikke en spiller, der er i kridthuset hos Tottenham-manager Mauricio Pochettino.

Derfor har den belgiske forsvarsspiller heller ikke underskrevet en ny kontrakt med sin klub, og senest har Tottenham-journalisten Darren Lewis skrevet, at Alderweireld skulle være opsat på at tilslutte sig José Mourinhos tropper i Manchester United.

At belgieren yderligere har en klausul i hans kontrakt, der gør, at han fra næste sæson enten kan hentes for 25 mio. pund gør det ikke mindre usandsynligt, at Tottenham skulle skille sig af med den eftersigende uønskede midterforsvarer.

Og det er også tilfældet, hvis man skal tro London Evening Standard. De skriver nemlig, at det er forventet, at Toby Alderweireld vil forlade Spurs inden transfervinduet lukker den 9. august.

En melding der får opbakning fra Sky Sports, der skriver, at Tottenham er villige til at sælge Toby Alderweireld, Danny Rose og Mousa Dembele inden det engelske transfervindue lukker.

Udover Alderweireld bliver engelske Harry Maguire også rygtet til klubben.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rygte: Alderweireld vil til United eller smutte billigt næste år

Næste artikel

Lukaku nyder at spille for Mourinho

ANNONCE