Rygte: Rift om Fellaini

Marouane Fellaini er en jaget mand, og kan i følge engelske medier være fortid på Old Trafford til januar.

Belgiske Marouane Fellaini har haft en spøjs karriere i United-trøjen. Han er gået fra at være den kejtede fyr som ingen kunne lide under David Moyes, til at være en vigtig brik og ganske populær under Jose Mourinho. Men måske er det snart slut for Marouane Fellaini.

I hvert fald melder engelske medier, at den lange midtbanespiller er jagtet af en række klubber, når transfervinduet åbner igen om halvanden måneds tid. Shakhtar Donetsk skulle være ude efter Fellaini, der dog spås størst chance for at tage skiftet til tyrkisk fodbold. Her er både Besiktas og Fenerbahce ude med riven efter Fellaini.

En pris på otte millioner pund nævnes i de engelske aviser. Den lave pris skyldes naturligvis, at Fellainis nuværende aftale med United udløber til sommer, og derfor frit kan forhandle til anden side når vi skriver 2018.

Hvorvidt interessen for Fellaini er reel, eller om det blot er skriverier og taktik fra Fellaini-lejren i forbindelse med forhandlingerne med United skal være op til den enkelte at vurdere. Men United skal til at tage en beslutning om belgierens fremtid, det står helt fast.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

U18: Derby første opgave i pokalen

Næste artikel

Lukaku: Zlatan kan hjælpe os til titlen

ANNONCE