Rygte: To Mendes-klienter spøger igen

Både William Carvalho og Fabio Coentrao, der begge er repræsenteret af agenten Jorge Mendes, rygtes igen til Manchester United.

Anderson, Nani og Cristiano Ronaldo var alle repræsenteret af Jorge Mendes, da de skiftede til Manchester United, og nu kan superagenten være på spil igen. Han har nemlig også midtbanespilleren William Carvalho og backen Fabio Coentrao under sine vinger.

William Carvalho er før blevet nævnt som en mulig sommertilføjelse, og selvom han endnu kun har spillet 24 kampe i den portugisiske liga for Sporting Lissabon, så ligner han en fast bestanddel på landsholdet, som til sommer skal spille VM. Derfor vil United gerne sikre handlen inden slutrunden, og det skulle de være parate til at smide hele 37 millioner pund i puljen for, skriver the Mirror.

The Daily Star mener, at Carvalho meget vel kan få følgeskab af en landsholdskammerat i form af Fabio Coentrao, der efterhånden skulle have fået nok af at se fodbold fra bænken i Real Madrid. Avisen mener, at venstrebacken skulle kunne erhverves for omkring 10 millioner pund til sommer, hvilket er en noget billigere løsning end Luke Shaw, som samme avis mener, ikke vil blive solgt for mindre end 30 millioner pund.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Optakt: Manchester United – Manchester City

Næste artikel

Bebe håber på United-fremtid

ANNONCE