Rygte: United ude efter tidligere Gunner

Manchester United skulle eftersigende være interesserede i FC Barcelonas Alex Song, der tidligere har begået sig på Emirates Stadium.

FC Barcelona råder over et utal af midtbanespillere, og derfor har flere af dem svært ved at spille sig fast ind på holdet. I den kategori ligger Alex Song, som skiftede til spanierne i 2012 for omkring 16 millioner pund.

Samme transfersum spekulerer avisen, The Express, i, at Manchester United skulle være klar til at byde på afrikaneren, der står over for en svær opgave i at overbevise Gerardo Martino om, at han skal spille. I sidste sæson fik han 17 kampe fra start, og i alt 25 kampe i alle turneringer for Barca.

David Moyes har mere eller mindre lagt i kakkelovnen til, at der i januar vil blive handlet med den store pung. Avisen mener dog at vide, at Martino ikke vil slippe ham i januar, men derimod efter sæsonen. Ifølge avisen har Moyes givet op på Songs holdkammerat, Cesc Fabregas, og i stedet indskærpet sin interesse på den 26-årige midtbaneslider, som skulle være utilfreds med den manglende spilletid.

Forrige artikel

Rafaels agent afviser transfersnak

Næste artikel

Liga Cup: United trak Norwich

ANNONCE