Rygte: United udløser Pedro-klausul

Flere engelske medier bringer denne morgen historien om, at Manchester United er klar til at betale de 22 millioner pund som udløser FC Barcelona-spilleren Pedros frikøbsklausul.

Forleden blev Ed Woodward fotograferet med flere engelske journalister fra de store sladderblade omkring sig, og denne morgen bringer de fleste af dem så den samme historie. Manchester United skulle være tæt på at kunne præsentere 27-årige Pedro, lyder rygterne.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Liverpool og Chelsea har længe været interesserede i Barcelona-reserven, men selv skulle han foretrække United grundet de allerede tilstedeværende spaniere; Juan Mata, Ander Herrera og David de Gea. Historien dukker i øvrigt op kort tid efter, at Louis van Gaal gådefuldt har indikeret, at der kan blive hentet offensive forstærkninger.

Pedro har netop skrevet under på en fireårig-kontrakt med FC Barcelona, men i den kontrakt skulle frikøbsklausulen være faldet fra 110 millioner pund til mere spiselige 22 millioner pund. Kontraktforlængelsen skal altså mest af alt ses som en økonomisk sikkerhed for spanierne.

Den hurtige kantspiller har allerede skrevet sig ind i United-historien idet han scorede i Champions League-finalen på Wembley i 2011 mod Manchester United.

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

De Boer frygter Cillesen-bud

Næste artikel

Akademiet: Bud på fremtiden

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share